4gamers.be

Politie arresteert 2 Pokémon-spelers vanwege dreigementen

Door papfles, 24-08-2015 10:29

Het afgelopen weekend waren het de Pokémon World Championships in Boston, maar dat is voor 2 spelers (Kevin Norton en James Stumbo) niet uitgedraaid zoals gehoopt. De mannen hadden immers op social media een foto geplaatst die een verhoogde staat van paraatheid opleverde bij de beveiliging en politie, niet in het minst omdat men het ook had over het uit de weg ruimen van de concurrentie. Eenmaal aangekomen werden beide heren dan ook tegengehouden door de security en gearresteerd door de politie. Hun wagen werd doorzocht.

Daarin vond de politie een shotgun, een AR-15 en honderden kogels. Volgens Stumbo heeft de politie de Facebookfoto niet in context geplaatst en was er niks aan de hand. De organisatie had via verschillende community-leden de melding gekregen en maakte de informatie vervolgens over aan de politie die dus ingreep en beide heren arresteerde. Normaliter moesten beide heren deelnemen aan de Masters Division van de Pokémon Trading Card Game.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.