4gamers.be

Amazon vermeldt Quantic Dream Collection voor 2016

Door Jay, 24-08-2015 13:30

Tijdens E3 al kondigde Quantic Dream de komst van Heavy Rain en Beyond: Two Souls naar PS4 aan, maar sindsdien is er over die PS4-versies haast niets meer naar buiten gekomen. Aanvankelijk werd gedacht dat ze dit jaar nog zouden verschijnen, maar bij Amazon France plaatsen ze de releasedatum van de Quantic Dream Collection inmiddels op 31 januari 2016. Dat is een zondag, wat ongebruikelijk is voor de release van een game. Vermoedelijk betreft het dan ook een placeholder, maar het ziet er dus wel naar uit dat de PS4-versies pas in 2016 zullen verschijnen.

Beide titels zullen afzonderlijk digitaal verkrijgbaar zijn, zij het enkel in Europa en in PAL-regio's. Een bundel met de twee games, de Quantic Dream Collection, zal dan weer zowel digitaal als via retailers te verkrijgen zijn. Een release in de VS is bevestigd, maar het is niet bekend in welke vorm precies. Vermoedelijk volgt er meer informatie tijdens de Paris Games Week eind oktober.

Beyond: Two Souls screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.