4gamers.be

Maker van Yakuza onthult nieuwe Game tijdens Tokyo game Show

Door Jay, 25-08-2015 00:03, bron: siliconera

Toshihiro Nagoshi, de man achter de Yakuza reeks, heeft tijdens een interview gezegd dat hij erg uitkijkt naar de Tokyo Game Show. Hij zei er ook bij dat hij daar eigenlijk nog niets over mocht zeggen, maar dat men er een nieuwe game zal onthullen en dat het "een goede" zal zijn. Ook is hij van mening dat de persconferentie van Sega een van de betere van de laatste tijd zal zijn.

Of er een nieuwe Yakuza aangekondigd zal worden, is niet bekend, en dan valt het natuurlijk ook nog af te wachten of de nieuwe game wel voor het Westen bedoeld is ook. Afwachten dus, maar nu heeft Sega natuurlijk wel aan verwachtingen te voldoen. De Tokyo Game Show vindt plaats van 17 tot 20 september.

Yakuza Restoration screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.