4gamers.be

Extreem gewelddadige animatieserie van Castlevania op komst

Door Jay, 31-08-2015 00:07

Producer Adi Shankar heeft laten weten dat hij werkt aan een extreem gewelddadige animatieserie die gebaseerd is op de Castlevania games, en dan concreet Castlevania III, dus waarschijnlijk is Trevor Belmont alvast van de partij. Het schrijfwerk komt van auteur Warren Ellis en voor het visuele aspect zou worden samengewerkt met Frederator, bekend van Adventure Time en The FairlyOdd Parents.

De miniserie zal volgens Shankar duister, satirisch en erg gewelddadig zijn, waardoor het vapieren subgenre op zijn kop gezet zou worden. Volgens Shankar is men in dat genre de afgelopen 10 jaar veel te braaf geweest. De bedoeling is om met deze serie Amerika te voorzien van de "eerste animatieserie voor volwassenen", zo klinkt het. Als inspiratie worden Akira, Ghost in the Shell, Ninja Scroll en Young Justice genoemd.

Shankar heeft alleszins wel een reputatie die bij een dergelijk project past. We kennen hem van Dredd, The Punisher: Dirty Laundry en een gewelddadige Power Rangers kortfilm die eerder dit jaar werd gelanceerd. Die verdween ook even weer van het internet omdat er licentie- en copyrightproblemen leken te zijn, maar die werden opgelost waardoor de film weer online verscheen. We hebben hem hieronder geplaatst, voor als je de stijl van Shankar eens wil bekijken. Dawson nog eens in actie zien is een bonus.

Konami heeft trouwens geen opdracht gegeven voor het maken van deze animatieserie, maar de adaptatierechten zouden wel gewoon netjes zijn verkregen dus in principe is er niets dat Shankar belet om de serie inderdaad te maken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.