4gamers.be

Meer dialoog in Fallout 4 dan in Fallout 3 en Skyrim samen

Door papfles, 04-09-2015 09:37

Dat Skyrim een immense wereld heeft, zal niemand ontkennen. Er zit dan ook wel wat gespreksstof in de game. Ook bij Fallout 3 is dat niet min te noemen, maar beide games samen zouden nog niet gelijk staan aan wat Fallout 4 zal presenteren qua dialogen. In totaal zijn er 111.000 lijnen aan dialoog opgenomen en dat proces is net afgelopen volgens Bethesda. 

Een van de belangrijkste redenen waarom er deze keer zoveel (meer) dialoog in de game zit, is dat het hoofdpersonage in Fallout 4 zelf ook wel deelneemt aan de gesprekken en er dus ook veel meer moest worden opgenomen. We zullen dus meer dan genoeg onze mond mogen opentrekken tijdens Fallout 4, of het nu is uit verbazing of om zelf iets te mogen uitspreken.

Fallout 4 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.