4gamers.be

Nintendo stelt nieuwe president aan

Door papfles, 14-09-2015 09:37

Het overlijden van Satoru Iwata was voor velen een bijzonder pijnlijke aangelegenheid, maar Nintendo moet als bedrijf uiteraard ook verder zonder hem en dus heeft het even de tijd genomen om te kijken wie het als nieuwe president zou aanstellen. Dat is uiteindelijk Tatsumi Kimishima geworden, een voormalige Nintendo of America-CEO die het bedrijf vervoegde via The Pokémon Company, en al langtijdig lid van de raad van bestuur. 

Shigeru Miyamoto heeft ook nog de titel Creative Fellow gekregen, zoals dat Genyo Takeda de Technology Fellow is geworden, wat eigenlijk wil zeggen dat zij binnen het bedrijf aanzien worden als de mensen met het meeste ervaring op die vlakken en dus aangesproken kunnen en moeten worden als het over die respectievelijke velden gaat.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.