4gamers.be

Team Fortress 2 zet zich schrap voor buitenaardse invasie

Door Jay, 15-09-2015 11:19

Het ziet ernaar uit dat Valve weer iets speciaals aan het plannen is voor Team Fortress 2. Al een tijdje zijn in de game namelijk aanwijzingen te vinden voor een buitenaardse invasie. Er zijn posters te vinden die waarschuwen voor UFO's en die UFO's kan je af en toe ook effectief in de lucht zien hangen, al moet je wel goed kijken.

Het lijkt nu dus afwachten tot het losbarsten van de invasie, maar als een verrassing komt die niet meer natuurlijk. In juli lekte ook al een weinig verhullend filmpje, dus over een UFO update doen inmiddels wel al even geruchten de ronde. Misschien iets voor tegen Halloween?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.