4gamers.be

Bloodborne 2 per ongeluk bevestigd?

Door Jay, 16-09-2015 18:34

Naughty Dog is mogelijk niet de enige die dezer dagen per ongeluk een sequel bevestigt. De officiële Facebook pagina van Bloodborne heeft als antwoord op een vraag namelijk gezegd dat er aan een sequel wordt gewerkt, maar dat men nu eerst nog DLC voor de eerste game voorziet omdat die eerste game slechts enkele maanden geleden verscheen. Voor een sequel is het dus nog wat vroeg, maar er zou wel al aan gewerkt worden.

De comment in kwestie is inmiddels alweer verwijderd, maar het speculeren kan dus beginnen. Gezien het succes van Bloodborne lijkt een sequel alleszins zeker niet uitgesloten, maar op een officiële aankondiging is het vermoedelijk wel nog even wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.