4gamers.be

Toont Street Fighter V iets te veel tepelhoven?

Door Jay, 20-09-2015 00:03

Via de website van het Japanse Famitsu magazine is een screenshot opgedoken van R. Mika in Street Fighter V. Dat R. Mika ook nu weer goed voorzien is, wisten we al, en dat wordt ook via deze screenshot nog eens duidelijk, maar dat op zich is niet meteen de reden waarom over deze screenshot gepraat wordt. Sommigen menen namelijk dat je de tepelhoven van R. Mika kan zien, hetgeen nogal ongebruikelijk zou zijn voor een dergelijke game.

Dus geen tepelhoven dan? Waarschijnlijk niet nee. Maar wat zijn het dan wel? Sommigen zeggen dat het gewoon wat vreemde schaduwen zijn, terwijl anderen denken dat het gewoon kneuzingen zijn, die dan toevallig nog eens mooi symmetrisch zijn ook.

Wat het precies is dat we zien, zal de toekomst misschien nog wel uitwijzen, maar op andere screenshots zijn deze tepelhoven/shaduwen/kneuzingen alleszins niet te zien, of toch niet op die plaats. Hoe dan ook is de kans erg klein dat Capcom bij R. Mika effectief tepelhoven of tepels laat zien, hetgeen op zich dan weer wat vreemd is misschien omdat bij een dergelijk kosuum natuurlijk uiteindelijk toch wel eens een tepel of zelfs een hele borst zal ontsnappen, zeker als je ziet met welke bewegingen het personage aan komt zetten.

Street Fighter V is echter een game en dat betekent dat alles netjes op zijn plaats blijft zitten. Grote borsten stevig accentueren kan dus wel, maar ze in overeenstemming met de realiteit eens laten ontsnappen zal niet gebeuren. Nochtans laat Street Fighter V wel degelijk tepelhoven zien, zij het dan bij de mannelijke personages, wat dan weer vragen met zich meebrengt omtrent gender, seksualiteit, maatschappelijke gevoeligheid en dergelijke, maar daar kunnen we het op een andere keer misschien nog wel eens over hebben.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.