4gamers.be

Roekeloze motorrijder leerde enkel via PlayStation rijden

Door Jay, 26-09-2015 00:00

In het Verenigd Koninkrijk is de 24-jarige Adam Jones veroordeeld tot een jaar celstraf en drie jaar rijverbod nadat hij voor duizenden euro's schade had aangericht toen hij met zijn motor op de vlucht ging voor de politie. De roekeloze motorrijder kon uiteindelijk pas ingerekend worden door een soort spikestrip in te zetten.

Jones gaf toe dat hij geen rijbewijs of verzekering had en dat zijn enige kennis omtrent rijden van zijn PlayStation kwam, hetgeen volgens de rechtbank ook duidelijk te merken was. "Je reed zo snel je kon, als in een video of PlayStation game, zonder iets te geven om degenen rondom jou," klonk het. Wat er echter precies van aan is, zullen we vermoedelijk nooit weten. Als jullie me nu willen excuseren, ik moet iemand gaan opereren op basis van mijn Surgeon Simulator skills.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.