4gamers.be

Gelukkige verjaardag, Jay

Door papfles, 24-09-2015 13:30

Ondertussen zijn we bijna 5 jaar bezig met 4Gamers en net zoals sommige personages in Pirates of the Caribbean zijn ook hier een aantal mensen vergroeid met het meubilair. De belangrijkste man (nu ja, man...) hier op 4Gamers krijgt misschien wel overal de schuld van en heeft ook zijn eigen Trophy Collection (en bijhorende stream-fans), maar is van goudwaarde voor de site en alle beslommeringen daarrond.

Omdat hij ook vatbaar is voor de genadeloze vooruitgang der tijd is het weer het moment om hem een gelukkige verjaardag te wensen. Als je hem een extra pleziertje wil doen, meld het dan even op Twitter en als je hem écht, écht, écht graag hebt, dan mag je hem ook volgen op Twitch, zodat hij met zijn capriolen ook je avond wat kan opfleuren.


Happy Birthday, Jay

(Leo is cool, dus hij mag 2 jaar op rij meedoen om Jay te feliciteren)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.