4gamers.be

Activision reageert op problemen Tony Hawk's Pro Skater 5

Door Jay, 02-10-2015 00:03, bron: neogaf

Tony Hawk's Pro Skater 5 is een bugfestijn en blijkbaar komt Activision uit de lucht gevallen, ondanks het feit dat zo goed als iedereen dit zag aankomen. De uitgever moest uiteraard reageren op de problemen en dat gebeurt door middel van één enkele zin, waarin niet eens een schuldbekentenis of sorry terug te vinden is. "We zijn op de hoogte van de problemen die spelers hebben ervaren na de lancering van Tony Hawk's Pro Skater 5 en werken samen met de ontwikkelaar om deze aan te pakken zodat we de gameplayervaring kunnen blijven verbeteren voor alle Tony Hawk fans die deze franchise al meer dan 16 jaar kennen en lief hebben," luidt het.

De reacties van de online community zijn niet onverwacht.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.