4gamers.be

Far Cry Primal officieel onthuld

Door Jay, 06-10-2015 18:12

Eerder gelekt, nu officieel onthuld: Far Cry Primal. De game speelt zich af in 10.000 voor Christus, tijdens het stenen tijdperk. De game brengt dan ook gigantische beesten met zich mee, zoals de mammoet en sabeltandtijger. Dino's lijken er voorlopig niet te zijn. Uiteraard zullen de dieren wel niet het enige zijn in de game waarvoor je moet opletten. Far Cry Primal verschijnt 23 februari 2016 voor PS4 en Xbox One, en ergens in maart 2016 voor pc.

Spelers kruipen in de huid van TAKKAR, een doorgewinterde jager en de laatste overlever van zijn jachtgroep. Aangekomen in het majestueuze en wilde land van Oros, houden spelers zich bezig met één simpel doel; overleven in een wereld waar de mens een prooi is. Ze ontmoeten een cast van memorabele personages die hen zal helpen om de gevaren van de wildernis te temmen. Spelers beleven het avontuur als één van de eerste mensen die vechten tegen uitsterving. Gedurende deze reis ga je op jacht naar voedsel, gebruik je vuur als wapen om je te weren tegen gevaarlijke roofdieren, maak je wapens en gereedschap van de resten van dode dieren en strijd je tegen andere stammen om over Oros te heersen.


Far Cry Primal screenshot

Far Cry Primal screenshot

Far Cry Primal screenshot

Far Cry Primal screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.