4gamers.be

Deadmau5 verliest Hardcore Diablo 3 character door serverproblemen

Door Jay, 11-10-2015 00:04, bron: oddshot

In eerste instantie kennen we deadmau5 vooral als de muizenmasker dragende producer van techno, electrohouse, dubstep, trancemuziek en dergelijke, maar daarnaast is hij ook een fervent gamer, of eerder een fervent Diablo-speler want dat lijkt zo ongeveer het enige te zijn dat hij effectief speelt. In zijn geval is het hebben van een character dat hoog op de Solo Hardcore leaderboards staat dan ook niet echt een verrassing, alleen is hij dat personage nu kwijt.

In Diablo III betekent Hardcore namelijk perma-death, dus als je personage sterft, is het voor eens en altijd weg. Dat is wat gebeurde met de Demon Hunter van deadmau5, alleen lag de fout niet bij hem. Het hele gebeuren werd live uitgezonden door deadmau5 en aangezien bij de gearchiveerde livestream op het moment van de dood van het personage niets van lag te zien is, waren het vermoedelijk de servers van Diablo III die even moeilijk deden, met dus het jammerlijke resultaat dat deadmau5 een van zijn meest prestigieuze personages verloren zag gaan. Via Twitter ventileerde hij dan ook zijn woede en Blizzard werd uiteraard met aandrang gevraagd om de game te fixen. Niet echt goede promo voor een game waarin zelfs een voorwerp naar hem genoemd is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.