4gamers.be

Releasedatum, special editions en meer voor Total War: Warhammer

Door Jay, 22-10-2015 17:31

Sega en The Creative Assembly hebben wat extra informatie omtrent Total War: Warhammer naar buiten gebracht. Om te beginnen is de game voorzien van een releasedatum, namelijk 28 april 2016. Voorts is het Chaos Warriors Race Pack onthuld. Dit is een pre-order bonus die je op de dag van release drie nieuwe Legendary Lords geeft om mee aan de slag te gaan. Naast nieuwe units brengt deze DLC ook nieuwe, verhaalgedreven quests met zich mee. Vermoedelijk zal deze DLC ook los te koop zijn.

Voorts zijn ook enkele special editions van Total War: Warhammer onthuld:

High King Edition:
 
De Total War: WARHAMMER High King Edition wordt geproduceerd in een enkele, zeer beperkte oplage. Er komen slechts 5000 exemplaren van deze exclusieve verzamelaarseditie in omloop.

De High King Edition is vormgegeven als het legendarische Book of Grudges en wordt geleverd in een grote presentatiedoos met goudkleurige 3D-versieringen in de klassieke dwergenstijl. In de doos bevinden zich diverse schatten die zelfs het hebberige oog van de machtigste Dwarfen High King zou plezieren, inclusief:
 
-        Grudge Ring: Deze robuuste metalen ring heeft een roterende binnenring, waardoor dit sieraad perfect is om aan te draaien tijdens het broeden op wraakzuchtige plannen. Dankzij de zes genummerde kanten van de binnenring kan deze ook nog eens als dobbelsteen dienstdoen.
 
-        Slayer’s Whetstone Pendant: Gemaakt van echte slijpsteen en gegraveerd met de krachtige Master Rune of Spite. Deze forse hanger is een gekoesterde aanwinst voor elke zichzelf respecterende Slayer die graag zijn zwaarden scherp houdt.
 
-        Dwarfen Drinking Horn & Stand: Toast op je overwinningen met deze indrukwekkende drinkhoorn, stijlvol versierd in de ambachtelijke dwergenstijl. Met zijn unieke metalen standaard is deze hoorn zeer geschikt als pronkstuk op je vensterbank, maar je kunt er natuurlijk ook echt uit drinken – hij kan een volledige pint bevatten. Houd er rekening mee dat deze drinkhoorn niet geschikt is om van te ‘nippen’ maar des te meer om uit te ‘tanken’.
 
-        Canvas Map: Plan je veroveringscampagnes als een echte High King met deze prachtig geïllustreerde canvaskaart van de spelwereld.
 
-        Integrated Artbook: Geïntegreerd in de indrukwekkende verpakking van de High King Edition is een groot artbook met exclusieve concepttekeningen.
 
-        Metal Case: Bescherm je speldiscs tegen de hachelijke gevaren van de oude wereld met deze exclusieve metalen hoes.
 
-        Insider Guide: Een gedrukte strategiegids voor Total War: WARHAMMER; dit boek helpt je op weg in het spel en biedt waardevolle tactische adviezen die je helpen te domineren op de slagvelden van de oude wereld.
 
-        Chaos Warriors Race Pack: Het Chaos Warriors Race Pack bevat een nieuw speelbaar ras vol bloeddorstige eenheden, angstwekkende rijdieren en monsterlijke wezens. Leid de woeste Chaos-troepen als een van drie nieuwe speelbare Legendary Lords en benut hun Ruinous Powers in gloednieuwe questketens waarin je krachtige voorwerpen kunt ontgrendelen en de gunst van de duistere Chaos Gods kunt winnen.


 
Limited Edition:
 
Naast de extreem zeldzame High King Edition, komt bij een beperkt aantal retailers ook de Limited Edition beschikbaar. Deze versie bevat de hierboven beschreven metalen hoes en Insider Guide die ook deel uitmaken van de High King Edition.


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.