4gamers.be

Open bèta Battleborn heeft 3 modi en is eerst op PS4

Door papfles, 28-10-2015 10:28

Deze week begint de closed bèta voor Battleborn, de multiplayer mayhem shooter van Gearbox en 2K. Die is niet zomaar toegankelijk, maar er is wel een open bèta gepland en die heeft ook al iets meer detail gekregen. Die wordt eerst op PlayStation 4 uitgevoerd en zal 3 verschillende modi met zich meebrengen, namelijk Capture, Meltdown (waarbij je minions langs lanes moet laten lopen en moet laten sterven aan het einde) en Incursion (waarbij je zelf waves moet tegenhouden om je basis te beschermen en jouw minions de vijandelijke basis moeten afmaken). Een startdatum voor de bèta is er nog niet.

Battleborn screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.