4gamers.be

Nintendo stelt overkoepelende Nintendo Account voor

Door papfles, 29-10-2015 10:29, bron: kotaku

Nu Nintendo zich op meerdere fronten gaat richten en niet enkel op de eigen handhelds wil het ook met een eenvoudig systeem kunnen werken om de gebruikers en fans aan zich te kunnen koppelen. Dat moet dan ook deze Nintendo Account zijn. Het doel is om eenvoudig een account aan te kunnen maken (bijvoorbeeld via Facebook, Google, of andere mogelijkheden) en vervolgens up-to-date te blijven met alles wat Nintendo is en doet.

Je zal wederom extra's kunnen verdienen door games te spelen of te registreren (beetje gelijkaardig aan het Nintendo Club-systeem) en het is uiteraard de bedoeling dat alles van overal bereikt kan worden, zodat je steeds alles kan opzoeken of kan nakijken. De beloningen zouden zelfs buiten games kunnen liggen (zoals voordelen bij pretparken, bioscopen en winkels), al lijkt dit in eerste instantie vooral een Japans voordeel te zullen zijn.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.