4gamers.be

Assassin's Creed Syndicate-verkoop lijdt onder debacle rond Unity

Door YoniVL, 05-11-2015 12:10, bron: eurogamer

Ubisoft heeft toegegeven dat de verkoop van Assassin's Creed Syndicate in de eerste week lager was dan verwacht en dat het waarschijnlijk te wijten is aan de slechte ervaringen van gamers met Assassin's Creed Unity. In de tweede week lag de verkoop van Syndicate dan weer hoger dan die van Unity. Het toont aan dat heel wat gamers ditmaal commentaren hebben afgewacht en het pas nadien aandurfden om de nieuwste van Assassin's Creed te kopen. Yves Guillemot wilde wel niet zeggen of de verkoop in de eerste twee weken bij Syndicate hoger of lager was dan bij Unity. Wel staat het vast dat Ubisoft in de eerste helft van zijn financiĆ«le jaar verlies heeft gemaakt.

Assassin's Creed Syndicate screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.