4gamers.be

Devil's Third krijgt pc-versie met enkel multiplayer

Door papfles, 06-11-2015 09:21, bron: nintendoeverything

Devil's Third scoorde behoorlijk belabberd toen het uitkwam voor Wii U, na een immens lange ontwikkelperiode. Toch geeft Itagaki zijn project nog niet op en wil hij er nieuw leven in blazen door ook naar pc te verhuizen, maar dan wel met een afgeslankte versie. Die zou namelijk enkel een multiplayer-luik bevatten.

Het zou dan ook een "free-to-start" game worden onder de naam Devil's Third Online, waarbij je waarschijnlijk extra zaken kan aanschaffen in de game. Door de singleplayer uit de game te kappen hoopt men misschien om het beste element van de game wat meer naar de voorgrond te brengen en zo betere resultaten te boeken dan men kreeg bij de Wii U-lancering.

Devil's Third screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.