4gamers.be

Dit is Rocket League met echte wagentjes en swegway

Door papfles, 08-11-2015 00:01

In Rocket League kan je met kleine wagentjes en een immense bal aan de slag om eigenlijk voetbal te spelen, maar dan met ontploffingen, stunts en luchtacrobatie. De game is dan ook bijzonder populair momenteel en een aantal mensen besloten om het spel te verleggen naar de realiteit. 

Daarbij werden heel wat telegeleide autootjes gebruikt, een bal, voldoende camera's en om zelf de wagentjes te kunnen volgen is er zelfs iemand bij die met een swegway tussen de wagentjes rijdt om af en toe in te grijpen, al lijkt ons dat geen goed idee met een bende collega's die over telegeleide wagentjes beschikken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.