4gamers.be

Borderlands Online geannuleerd, 2K China gesloten

Door Jay, 09-11-2015 00:00, bron: gamesindustry

Take-Two Interactive heeft bevestigd dat het 2K China heeft gesloten. Bij de studio, die gevestigd was in Shanghai, werkten ongeveer 150 mensen. De sluiting komt er na het stopzetten van de ontwikkeling van Borderlands Online, dat speciaal voor de Aziatische markt bedoeld was. Volgens Take-Two zou er echter nog te veel tijd in de ontwikkeling kruipen en zou de return on investment onvoldoende zijn.

Ondanks de sluiting van 2K China zegt Take-Two nog steeds enthousiast te zijn over opportuniteiten om uit te breiden in China. Ook benadrukt men dat het kantoor in Singapore, het NBA 2K Online team (gevestigd in Shanghai) en de testfaciliteit in Chengdu niet in gevaar zijn.

Borderlands 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.