4gamers.be

Pc-gamers zijn de beste bedpartners

Door Jay, 13-11-2015 17:43, bron: peekand

Pc-gamers zijn de beste bedpartners, als we een "onderzoek" van website MyVoucherCodes mogen geloven. Dat "onderzoek" mag natuurlijk meteen al gerelativeerd worden, aangezien het om een simpele bevraging lijkt te gaan die met een weinig wetenschappelijke benadering werd uitgevoerd. Desondanks zijn het leuke conclusies waar je wel eens bij stil kan staan, maar ook niet te lang natuurlijk.

Voor de studie werd aan 2747 inwoners van het Verenigd Koninkrijk gevraagd hoe goed hun gamende partner is in bed. Over het algemeen zei 11% dat zijn of haar partner "uitstekend" presteert, terwijl 27% het bij gewoon "goed" hield. 26% zei dat de bedprestaties "gemiddeld" zijn en 20% gaf aan dat zijn of haar gamende bedpartner "ondermaats" presteert.

Als de antwoorden verder bekeken worden op basis van het platform waarop de bedpartner gamet, dan komen pc-gamers als beste uit de bevraging. 54% van de pc-gamers kregen namelijk een "goed" of beter van hun partner wat bedprestaties betreft, en 22% kreeg zelfs een "uitstekend". Vervolgens zijn er Xbox-gamers, waarvan 47% van hun partner een "goed" score kreeg. Bij PlayStation-gamers zijn de bedprestaties iets minder uitmuntend, met slechts 3% van de PlayStation-gamers die volgens hun partner "uitstekend" presteren in bed en slechts 8% die "heel goed" presteren.

De deelnemers van het onderzoek kregen ook de vraag of ze vinden dat er voldoende bedactiviteit is, dan wel of het wat minder mag zijn. 21% wilde "meer seks, minder gamen" en 11% wilde "minder seks, meer gamen".

Zoals gezegd: niet al te veel waarde hechten aan dit "onderzoek", maar het geeft ons wel weer wat munitie om elkaar speels te plagen. Pc-gamers zijn er blijkbaar trouwens op vooruit gegaan. In 2013 deed dezelfde website een gelijkaardig onderzoek en toen kwamen de pc-gamers er als slechtste uit, terwijl de Xbox-gamers toen het beste scoorden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.