4gamers.be

14,5% van Fallout 4-spelers op pc heeft Vault nog niet verlaten

Door Jay, 17-11-2015 13:20, bron: https://www.reddit.com/r/gaming/comments/3t2dkb/145_of_people_who_own_fallout_4_havent_left_the/

Het ziet er naar uit dat heel wat pc-spelers van Fallout 4 de Vault nog niet hebben verlaten, en dus eigenlijk nog niet echt aan de game zijn begonnen. Steam achievements tonen namelijk dat 85,5% de War Never Changes achievement heeft gehaald, hetgeen de achievement is die je krijgt wanneer je de Vault verlaat om de post-apocalyptische wereld in te trekken.

15,5% van de pc-spelers heeft de Vault dus nog niet verlaten. De redenen daarvoor kunnen natuurlijk divers zijn. Misschien hebben ze technische problemen met het spel waardoor ze het voorlopig links laten liggen. Misschien zijn ze hun tijd aan het nemen om elke centimeter van de Vault te verkennen of misschien is er nog een andere reden. Kan jij er nog eentje bedenken, laat het dan maar weten in de comments.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.