4gamers.be

Todd Alderman was snel weer weg bij Infinity Ward

Door Jay, 18-11-2015 00:04, bron: charlieintel

In maart dit jaar verliet executive producer Mark Rubin Infinity Ward, maar Activision liet toen ook weten dat een oude bekende, Todd Alderman, terugkeerde als multiplayer project director. Inmiddels is echter gebleken dat hij in mei alweer vertrok bij Infinity Ward, om in juni (opnieuw) aan de slag te gaan bij Respawn als lead multiplayer designer. Waarom Alderman opnieuw vertrokken is, is niet bekend.

Alderman maakte deel uit van het originele Infinity Ward Call of Duty team van Zampella en in 2010 vertrok hij ook samen met Zampella om voor Respawn te werken. Daar vertrok hij evenwel om zich bij Riot Games te voegen, waarna hij in februari dit jaar dus weer bij Infinity Ward belandde om vervolgens nu weer bij Respawn te zitten.

Vermoedelijk werkt Alderman bij Respawn aan de nieuwe Titanfall, terwijl ze zich bij Infinity Ward vermoedelijk bezighouden met een nieuwe Call of Duty die dan in de herfst van 2016 zou verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.