4gamers.be

EA wil "microtransactie-moeheid verlichten"

Door papfles, 18-11-2015 10:44, bron: gamespot

Microtransacties zijn ondertussen behoorlijk ingeburgerd geraakt, zowel bij free-to-play games als bij heel wat volwaardige retailgames. Ook bij uitgevers heeft men blijkbaar door dat de consument misschien wel moe is geworden (of altijd is geweest) van zulke microtransacties.

Blake Jorgensen, die eerder ook al sprak over het wisselvallige aankoopbeleid bij EA, liet nu ook verstaan dat men bij EA ook nadenkt over andere zaken dan microtransacties. "Ik denk dat de consument het inderdaad een beetje moe is dat ze overal geld uit de zakken geklopt worden. [...] Wij kijken dus naar nieuwe modellen en manieren om die moeheid wat te verlichten. Dat kan zijn in de vorm van een abonnementsmodel, maar ook door andere manieren te bekijken waarop je games op langere termijn kan spelen. Op die manier krijg je niet het gevoel dat er overal in je zakken gezeten wordt."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.