4gamers.be

Metro 2033: Wars is turn-based strategy game

Door papfles, 19-11-2015 11:16, bron: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapstargames.metro2033

De Metro-franchise is bij gamers vooral gekend dankzij het werk van 4A Games met Metro: Last Light en Metro Redux als laatste exploten. Echter zijn deze games ook gebaseerd op boeken, namelijk van Dmitry Glukhovsky, en die vormen nu ook de basis voor een turn-based, open-world strategy game op iOS en Android: Metro 2033: Wars, al wordt deze niet ontwikkeld door 4A Games, maar door Tapstar Interactive.

De game is nu al uitgebracht in Nieuw-Zeeland en zou zijn opmars maken langs andere markten, al is de game op dit moment nog niet in de lokale iOS store te vinden bijvoorbeeld. Je zal er wel 8,99 euro voor moeten neertellen, want dat is de prijs die elders momenteel gevraagd wordt. Het ziet er dus naar uit dat het universum van Metro 2033 nog wel wat voor ons in petto heeft.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.