4gamers.be

Gelukkige verjaardag, YoniVL

Door papfles, 20-11-2015 11:30

Deze ochtend ontvingen we onderstaande communicatie die we jullie niet willen onthouden:

Beste 4Gamers-redactie,

graag had ik uw aandacht gevestigd op het volgende: zowel voor een zekere papfles als die alomtegenwoordige Jay worden er elk jaar grootschalige nieuwsberichten gepend met een ellenlange commentaarsectie vol gelukwensen op de dag van hun vermoedelijke verjaardag. Het doet mij, en onze voltallig fanclub (van 2 mensen, een kat en 3 bobbleheads), dan ook pijn in het hartje dat het groentje - toch qua naam en faam op 4Gamers - schijnbaar achtergesteld wordt en enkel een inderhaast opgetrommeld bedankinkje krijgt.

Getuige daarvan zijn Exhibit A en Exhibit B, hier als link toegevoegd. Het zal u opvallen dat in beide gevallen de tekst en de afbeelding gewoon identiek zijn. Met andere woorden onderstreept dit de beeldvorming dat de jongen die nog groen achter zijn oren is enkel maar snel een eerbetoon aangeboden krijgt als zoethoudertje, als ... als....vernedering, ontgroening als het ware!

Toegegeven, in 2012 was het dan nog acceptabel, met een bundeling van de hoogtepunten, maar dat was ook enkel maar als tegemoetkoming na de lamentabele gelukwensen die slechts op het forum plaatsvonden het jaar voordien.

Wij, het YVL-front, vinden dan ook dat er weer aangeknoopt moet worden met correcte, diva-esque vieringen en roepen dan ook op om 20 november uit te roepen tot speciale feestdag, volledig in thema van de heer en meester zelve. Wij vragen dan ook dat u moeite doet om deze dag te eren zoals het betaamt.

Wij hebben hieronder in elk geval de aanzet gegeven en verwachten medewerking van jullie en jullie community om de verdere uitbouw een succes te maken.

  • Volkslied: Crazy - Cee Lo Green
  • Nationaal gerecht: Groentensoep / Paling in 't groen
  • ...

Wij zullen van in de schaduw alles overschouwen, want YoniVL is de held die 4Gamers verdient, maar niet de held die het op dit moment nodig heeft.

Het YVL-front onder leiding van YoniVL euh.... GreenMan

 

Alle gekheid op een stokje: gelukkige verjaardag, Yoni. Als eerbetoon halen we graag je gloriemoment nog eens boven, zodat toekomstige generaties niet vergeten wat voor diva je bent.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.