4gamers.be

Zanger vindt Star Wars Battlefront maar niks, weigert geld van EA

Door Jay, 23-11-2015 17:24

Dat bekende namen bij wijze van onkostenvergoeding wel eens wat centjes toegestopt krijgen voor het promoten van een of ander product, is bekend, en dat is in de wonderlijke wereld der games niet echt anders, al houdt men details daaromtrent natuurlijk liever achter gesloten deuren. Benjamin Burnley trekt zich daar echter weinig van aan en laat iedereen weten dat EA hem geld wilde geven om te zeggen dat hij Star Wars Battlefront een geweldige game vindt. Burnley weigerde het geld echter, simpelweg omdat hij de nieuwe Battlefront maar niks vindt, en dat is dan nog zacht uitgedrukt.

Via zijn Instagram heeft Burnley, die we kennen van de post-grunge band Breaking Benjamin, geen goed woord over voor Star Wars Battlefront. De game is volgens Burnley een "stuk stront" en blijkbaar kijkt hij nog liever naar de prequel films, waarvan bekend is dat die niet meteen geweldig zijn in vergelijking met de originele trilogie. Kortom: volgens Burnley heeft EA Star Wars geruïneerd en dat verdient dan blijkbaar het ruïneren van de game disc. In onze eigen review zijn we dan toch iets genuanceerder.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.