4gamers.be

PlayStation 4 tikt 30 miljoen exemplaren aan

Door papfles, 25-11-2015 09:43, bron: vg247

Nog voor het eindejaar goed en wel is losgebarsten met Black Friday (aanstaande vrijdag) meldt Sony dat er al meer dan 30 miljoen consoles zijn verkocht. Traditioneel gezien spreekt Sony daarbij over doorverkocht aan de consument, maar dat werd niet gespecifieerd in de huidige uitspraak, dus houden we het voorlopig nog even in het ongewisse op dat vlak.

Volgens Sony verkoopt de PS4 ook beter dan eender welke PlayStation-console uit het verleden, wat toch een stevige prestatie is gezien de aantallen die de PlayStation 2 wist te verzetten. "We zijn bijzonder dankbaar dat gamers wereldwijd de PlayStation 4 blijven kiezen als de beste plaats om games op te spelen", laat Andrew House weten. 

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.