4gamers.be

PSN-problemen door drukte van Black Friday

Door Jay, 27-11-2015 16:49

Het is vandaag Black Friday en dat betekent heel wat koopjes, voornamelijk in de VS maar tegenwoordig ook meer en meer bij ons. Sommige mensen nemen zelfs speciaal een dag vrij om optimaal te kunnen gaan shoppen en natuurlijk zijn zaken als electronica en games dan erg gegeerd. De drukte van Black Friday blijkt nu ook een impact te hebben op PSN, dat voor heel wat gamers niet meer toegankelijk is.

De reden voor de problemen moet vermoedelijk bij verschillende elementen gezocht worden. Om te beginnen worden ook in de PlayStation Store speciale Black Friday-kortingen gegeven, dus dat zal sowieso al voor extra verkeer zorgen. Verder zijn er mensen die gewacht hebben tot vandaag om een PS4 in huis te halen en al die mensen zullen er nu vermoedelijk meteen mee online gaan, dus dat is nog eens een extra toevloed van verkeer. Ook wie online games wil spelen, zoals bijvoorbeeld Destiny, ondervindt momenteel mogelijk problemen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.