4gamers.be

Nieuw IP van 4A Games opgeschort, nieuwe Metro in ontwikkeling

Door Jay, 30-11-2015 14:30, bron: onlysp

Via een LinkedIn-profiel is naar buiten gekomen dat een nieuw IP waar 4A Games aan werkte, is opgeschort. De ontwikkeling zat blijkbaar in een nog vroeg stadium en opschorting betekent niet per se dat het nieuwe IP nooit het daglicht zal zien, maar de kans lijkt desondanks beperkt.

Via datzelfde profiel wordt ook duidelijk dat er aan een nieuwe Metro game gewerkt wordt. Leuk nieuws voor de fans dus, maar misschien moet het enthousiasme wat getemperd worden. Het LinkedIn-profiel spreekt namelijk wel van een onaangekondigde game, maar misschien is het profiel in kwestie gewoon niet meer bijgewerkt geweest. Eerder deze maand werd immers Metro 2033: Wars aangekondigd, een mobile strategy game. Het zou kunnen dat het om die game gaat. Los daarvan is het natuurlijk niet onlogisch als ook aan een nieuwe shooter in de reeks gewerkt wordt, maar daar zijn nog geen concrete aanwijzingen voor naar buiten gekomen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.