4gamers.be

[Games van 2016] For Honor

Door papfles, 01-01-2016 00:01

Weet je in 2016 niet wat je moet kopen of weet je door de vele games niet meer welke je nu wel en niet interessant vond? Wij schotelen je een lijstje aan mogelijke toptitels voor, zodat je het kaf zelf van het koren kan scheiden. Een korte samenvatting, het belangrijkste nieuws en je bent zo weer mee om 2016 gaming-gewijs door te komen.

For Honor screenshot

 Over For Honor 

Een veelgehoorde klacht bij grote uitgevers is dat ze weinig tijd en moeite steken in het uitbouwen van nieuwe franchises. Bij Ubisoft heeft men afgelopen E3 echter wat ruimte vrijgehouden om For Honor in de kijker te zetten. Als je namelijk een man met een lange baard, een hoed en wandelstok op het podium ziet komen, weet je meteen dat de Red Steel-touch zeker aanwezig is.

For Honor is dan ook een riddergame met een stevige influx aan MOBA-en Domination-invloeden. Zo moet je specifieke punten zien te veroveren, al denkt de tegenpartij er natuurlijk ook zo over. Een stroom aan AI-personages dienen om het geheel extra cachet en gewicht te geven, maar vooral de rechtstreekse confrontaties met de vijand waren best verademend te noemen binnen het platgewalste multiplayer-shooterwereldje.

 For Honor in het nieuws 

16 juni 2015
For Honor is nieuw IP van Ubisoft

26 juni 2015
HANDS-ON | For Honor

3 augustus 2015
Zie For Honor trailer tot leven komen

5 augustus 2015
Dev diary behandelt de oorsprong van For Honor

23 december 2015
Begin 2016 info over singleplayer van For Honor

 

Op een schaal van 1 tot 10: hoe hard kijk jij uit naar deze game? Laat het weten in de comments!

 

 Volg For Honor 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over For Honor verschijnt. Zo mis je niets! 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.