4gamers.be

Met deze mod ziet GTA V er waanzinnig goed uit

Door Jay, 05-12-2015 00:03

Mods kunnen games die er op zich al goed uitzien nog een stuk beter laten ogen, getuige daarvan een recente Star Wars Battlefront mod. De maker daarvan heeft zijn kunsten ook al op GTA-games toegepast, inclusief GTA V, maar voorlopig blijft dat allemaal wat work-in-progress en worden die mods niet echt vrijgegeven. Dat is wel anders met een nieuwe mod genaamd The Pinnacle of V.

Zoals je hieronder kan zien, krikt de mod het niveau van de graphics aardig omhoog. Niet iedereen zal fan zijn van de grotere contrasten en sterkere kleuren, maar bij momenten ziet het er wel erg goed uit, al moet je qua performance hoe dan ook wel wat inleveren. Deze mod past trouwens niet alleen de graphics aan. Ook de manier waarop wagens en gevechten aanvoelen zou aangepakt zijn, wapens zouden extra upgrades hebben gekregen en er zou meer volk rondlopen in Los Santos.

Al bij al dus misschien wel eens de moeite om uit te proberen. Voor meer informatie en downloadopties kan je op de website van de mod terecht. Heeft je pc sowieso al problemen met GTA V, dan kan je deze mod natuurlijk beter zo laten. Gelukkig zijn er ook filmpjes en screenshots om te bewonderen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.