4gamers.be

[Games van 2016] Star Fox Zero

Door papfles, 18-12-2015 13:15

Weet je in 2016 niet wat je moet kopen of weet je door de vele games niet meer welke je nu wel en niet interessant vond? Wij schotelen je een lijstje aan mogelijke toptitels voor, zodat je het kaf zelf van het koren kan scheiden. Een korte samenvatting, het belangrijkste nieuws en je bent zo weer mee om 2016 gaming-gewijs door te komen.

Star Fox Zero screenshot

 Over Star Fox Zero

Er wordt al langer gesproken over een nieuwe Star Fox-game en zelfs Miyamoto heeft zelf te kennen gegeven dat er eentje in ontwikkeling was en dat hij “binnen het jaar klaar zou zijn”. Die uitspraak dateert echter al van anderhalf jaar geleden, dus er is precies toch nog wat onvoorziens tussen gekomen.

Veel heeft Nintendo nog niet verteld over de game, al was het wel speelbaar op E3 2015 en Gamescom. Platinum Games (ja, die studio die alles lijkt te maken tegenwoordig) zit achter de vliegknuppel, uiteraard onder het toeziend oog van Nintendo zelf. April 2016 lijkt nu het ideale tijdstip om de vliegtuigen even te laten landen, al kunnen Star Fox en zijn kompanen ook op de grond uit de voeten tegenwoordig.

Star Fox Zero in het nieuws 

10 juni 2016
Star Fox en andere projecten van Nintendo gelekt

11 juni 2014
Star Fox voor Wii U volop in ontwikkeling

16 juni 2015
Star Fox Zero voor Wii U laat gameplay zien

18 september 2015
Star Fox Zero uitgesteld tot begin 2016

13 november 2015
Nieuwe trailer en releasedatum voor Star Fox Zero

Op een schaal van 1 tot 10: hoe hard kijk jij uit naar deze game? Laat het weten in de comments!

 Volg Star Fox Zero

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Star Fox Zero verschijnt. Zo mis je niets! 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.