4gamers.be

Tony Hawk's Pro Skater 5 komt deze week naar PS3

Door papfles, 14-12-2015 11:43, bron: blog

Tony Hawk's Pro Skater 5 moest de glorieuze terugkeer zijn van een skate-icoon op consoles, maar bleek een belabberde game te zijn, die waarschijnlijk wel wat "flop"-awards zal winnen aan het einde van het jaar. De game werd voor oudere consoles ook uitgesteld, maar lijkt nu wel op weg naar PS3 (en bijgevolg waarschijnlijk ook Xbox 360). Sony meldt namelijk dat de game komende week zal verschijnen op diens oudere console, al is dat misschien niet het geschenkje waarop PS3- en Xbox 360-gamers zitten te wachten. De meldingen zouden enkel voor de VS bevestigd zijn, maar we hebben gepolst of dat ook hier het geval is.

Tony Hawk's Pro Skater 5 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.