4gamers.be

Bayonetta en Corrin komen naar Super Smash Bros.

Door papfles, 16-12-2015 11:10

Tijdens een Nintendo Direct heeft Nintendo te kennen gegeven dat er nog wat personages aan zullen komen voor Super Smash Bros.. Cloud (van Final Fantasy VII) maakt nu zijn opwachting, maar Corrin (Fire Emblem) zal in februari mee komen vechten. Hij (of zij, als je de vrouwelijke variant verkiest - die dezelfde moves heeft) zal ook een Amiibo krijgen, maar geen eigen strijdtoneel. 

Echter, de grote klepper die het Super Smash Bros.-DLC verhaal mag afsluiten, is Bayonetta. Deze flitsende heks heeft al heel wat demonen en engelen op gruwelijk interessante wijze om het leven gebracht en lijkt nu ook klaar te zijn om hetzelfde te doen met alle tegenstanders in Super Smash Bros., of het nu op 3DS of Wii U is. Europese fans hadden haar helemaal bovenaan het lijstje van personages gezet, terwijl Noord-Amerika haar in de top 5 had gezet, waardoor ze dus mag komen opdraven in de game, met haar eigen stage zelfs. Ook zij krijgt een Amiibo, maar een releasedatum is er nog niet.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.