4gamers.be

Gelukkig nieuwjaar!

Door papfles, 01-01-2016 00:00

Op het moment dat deze post verschijnt, zitten jullie waarschijnlijk allemaal naar vuurwerk te kijken of een glaasje te klinken met de andere mensen rond de tafel. Misschien zijn jullie zelfs zodanig zat dat jullie dit bericht drie keer zien in plaats van de gebruikelijke ene keer. Hoe je het ook draait of keert, we hopen dat jullie een leuk eindejaar hebben gehad en dat 2016 op een leuke wijze is gestart.

Een deel van de voornemens zal waarschijnlijk weer het raam uit gevlogen zijn, maar hopelijk is het andere deel wel een haalbare kaart voor het komende jaar. Ook wij hebben, zowel privé als voor 4Gamers, bepaalde verwachtingen opgesteld, maar houden die wel even achterwege tot we ze hopelijk kunnen uitwerken en aanbieden. 

Prettig nieuwjaar en hopelijk veel gameplezier in 2016!

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.