4gamers.be

Rainbow Six Siege-speler wint helemaal alleen tegen 5 spelers

Door papfles, 17-01-2016 00:00

Als je volledige team je in de steek laat en je vervolgens alleen tegen een vijandelijk team van 5 spelers komt te staan, dan is er meestal geen andere optie dan gewoon opgeven. Deze kerel besloot echter om de overtime in Rainbow Six Siege (de basiswedstrijd was op een gelijkspel geëindigd) toch nog verder te spelen, maar daarbij verloor hij echter de eerste ronde (door zichzelf op te blazen). De twee volgende rondes wist hij echter wel beter voor de dag te komen, al zullen de tegenstanders wel gevloekt hebben, aangezien hij in zijn eentje 2 keer won en dus de wedstrijd winnend afsloot.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.