4gamers.be

Pokémon Trading Card Game: Generations op komst

Door Jay, 13-01-2016 15:57

Hier bij ons hebben de Pokémon-kaarten al stevig aan populariteit moeten inleveren, maar elders in de wereld worden ze nog steeds massaal gekocht, geruild en verzameld. Ter ere van de 20ste verjaardag van Pokémon wordt volgende maand Pokémon Trading Card Game: Generations uitgebracht, een reeks nieuwe kaarten die alle stadia van het avontuur van een Pokémon trainer weerspiegelen, gaande van het kiezen van de eerste Pokémon tot de meest geavanceerde gevechten.

Er zullen in de loop van dit jaar ook verschillende booster packs beschikbaar zijn in een speciale verpakking. Deze speciale versies bevatten naast twee gewone Generations booster packs ook een bepaalde mythische kaart, zoals bijvoorbeeld Mew of Celebi. In totaal worden in 2016 elf van deze speciale versies voorzien. Ook komt er nog een uitgave die focust op de sterren van de originele Pokémon-wereld.

Voorlopig is niet duidelijk in hoeverre deze nieuwe kaarten ook bij ons gelanceerd zullen worden. Zoals gezegd zijn de kaarten hier niet meer zo populair en Nintendo heeft specifiek voor onze regio geen melding gemaakt van dit nieuws.

 

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.