4gamers.be

Volgende maand Pokémon-aankondiging die effect heeft op "hele wereld"

Door Jay, 13-01-2016 16:11, bron: neogaf

Het Japanse CoroCoro magazine heeft geteased dat het volgende maand met een Pokémon-aankondiging komt die een invloed zal hebben op "de hele wereld". Ook komt er wat nieuws omtrent de nieuwe film en is er een poster voorzien van Volcanion. Of het grote nieuws en het filmnieuws iets met elkaar te maken hebben, is niet duidelijk.

Over wat we voorgeschoteld zullen krijgen, wordt nu natuurlijk volop gespeculeerd, en dat is ook het enige wat we kunnen doen. Sommigen denken aan de aankondiging van Pokémon Z, dat er hoe dan ook lijkt aan te komen, en anderen denken dan weer in de richting van Pokémon Go, niet in het minst omdat men het heeft over "de hele wereld" en de mobile game je zou toelaten om overal ter wereld Pokémon te vinden en te verzamelen. Het kan natuurlijk nog iets anders zijn ook.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.