4gamers.be

PewDiePie lanceert eigen online videonetwerk

Door Jay, 15-01-2016 00:04

YouTube-ster Felix "PewDiePie" Kjellberg heeft van Maker Studios (eigendom van Disney) de nodige centjes gekregen om een eigen online videonetwerk uit de grond te stampen. Het netwerk heet Revelmode en naast PewDiePie zelf zijn ook andere YouTube-sterren van de partij, zoals CinnamonToastKen, Cutiepiemarzia, Dodger, Emmablackery, JackSepticEye, Jelly, KwebbelKop en Markiplier.

Wat we precies van het nieuwe netwerk mogen verwachten en wat dit betekent voor de activiteiten van PewDiePie op YouTube, valt nog af te wachten. Het zou alleszins de bedoeling zijn om unieke gaming- en popcultuurgerelateerde content te brengen en in de onthullingsvideo, die gewoon op YouTube staat, wordt ook gezegd dat men geld wil inzamelen voor goede doelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.