4gamers.be

Gunman Clive HD Collection verkoopt 10 keer beter op Wii U dan Steam

Door papfles, 18-01-2016 09:20, bron: nintendoeverything

Gunman Clive heeft beste hoge scores weten te halen, al was de maker al minder tevreden over de verkoop van Gunman Clive 2. Er kwam ook nog een HD Collection bij en daarover heeft Bertil Hörberg nu meer informatie vrijgegeven. Zo zijn er 9000 exemplaren van de bundel verkocht op Wii U, sinds diens release in september.

Op zich geen overdonderende cijfers, maar het is wel een winstgevend traject geweest blijkbaar. Aangezien de game ook op 3DS zat, heeft hij er ook alle begrip voor dat die eigenaars niet ook nog eens naar de Wii U-versie hebben omgekeken. Echter, opvallend is wel dat de Wii U-versie 10 keer beter verkocht heeft dan de release van Gunman Clive 2 op Steam, al steekt hij de hand ook in eigen boezem door te melden dat hij weinig perscontacten heeft die gefocust zijn op pc-releases.

Gunman Clive screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.