4gamers.be

Oprichter Oculus heeft rechtszaak aan de broek

Door YoniVL, 20-01-2016 15:48, bron: reuters

Palmer Luckey, de oprichter van Oculus, zal zich in een rechtszaak moeten verantwoorden rond een mogelijk geval van contractbreuk. Een Amerikaanse rechter heeft de klacht immers ontvankelijk verklaard en dus zal er een proces volgen. Luckey wordt aangeklaagd door het Hawaiaanse Total Recall Technologies, dat hem in 2011 in dienst nam om een prototype te bouwen van een 'head-mounted display'. Volgens het bedrijf heeft hij later die kennis gebruikt om te werken aan de Oculus Rift. Volgens Luckey wil Total Recall Technologies gewoon een deel van de intussen al redelijke grote koek van Oculus.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.