4gamers.be

Fan wil eSports-deel van Call of Duty 4 nieuw leven in blazen

Door papfles, 01-02-2016 09:31, bron: https://www.change.org/p/cod4community-call-of-duty-4-comeback-mod-with-matchmaking-skins-client?recruiter=459399230&utm_source=share_for_starters&utm_medium=copyLink

De komst van elke nieuwe Call of Duty lijkt het competitief luik van de vorige games de kop in te drukken aangezien grote delen van de community overstappen naar de nieuwe game. Dat is echter niet naar de zin van deze fan, die graag Call of Duty 4 weer competitief wil zien heropleven. 

Daarvoor heeft hij een petitie gelanceerd, om zo bij bepaalde mijlpalen zaken op te starten. Zo komt er nu al zeker een forum om over bepaalde zaken te praten, terwijl hij bij 30.000 handtekeningen ook een Kickstarter-campagne zal lanceren die bedoeld is om een specifieke competitieve mod te bouwen waarop je dus COD 4 zal kunnen spelen. Hij is ervan overtuigd dat Activision dit niet zal blokkeren, omdat hij met de aangeboden middelen aan de slag gaat en zich houdt aan die middelen en dus niks zal tweaken of aanpassen. 

Echter, aangezien Activision zelf nu stappen in eSports heeft gezet, mede dankzij de overname van MLG, lijkt het wel onwaarschijnlijk dat men zomaar iemand anders zal laten doen met één van hun Call of Duty-games. Wie graag de situatie opvolgt, kan via de bron alles overschouwen.

Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot

Met dank aan Vasz01 voor het melden

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.