4gamers.be

SweetFX poetst graphics van The Division op

Door Jay, 04-02-2016 14:45

De gesloten bèta van The Division ligt inmiddels achter ons, maar later deze maand zou nog een open bèta van start gaan en dan kunnen we er dus opnieuw mee aan de slag. Wie het spel al heeft gespeeld, zal niet zeggen dat het er slecht uitziet, maar de graphics van in de onthullingstrailer zoveel jaar geleden worden toch ook niet meteen op het scherm getoverd, wat natuurlijk te verwachten was. Gelukkig kunnen (pc) spelers zelf altijd nog wat prutsen om een game wat mooier te laten ogen, dus zo ook bij The Division.

Onderstaande beelden werden gemaakt met behulp van SweetFX, dat vaak als mod wordt omschreven maar het eigenlijk niet is. Aan de code van de game zelf komt men namelijk niet of amper. SweetFX is een programmaatje dat je toelaat om met bepaalde parameters, kleurtjes en effectjes te spelen zodat een game er (al dan niet enkel in jouw ogen omdat smaken nu eenmaal verschillen) iets beter uitziet. In sommige gevallen kan een kleine aanpassing natuurlijk wel een groot verschil maken. Zo ziet ook The Division er dankzij SweetFX meteen al een stuk beter uit. Eerder werd zo ook al Star Wars Battlefront onder handen genomen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.