4gamers.be

Meer dan 3000 CS:GO cheaters via list gebanned

Door Jay, 06-02-2016 00:02, bron: eurogamer

Counter-Strike: Global Offensive speler AndroidL krijgt dezer dagen heel wat schouderklopjes vanuit de CS:GO community. Hij heeft heel wat cheaters (meer dan 3000) namelijk opgezadeld met een ban en dat door de cheaters een aantrekkelijke valkuil aan te bieden waar ze zonder het te weten in tuimelden.

AndroidL bood namelijk hacks aan voor CS:GO, zoals een aimbot, bunnyhop en wallhacks. Zonder dat de gebruikers het wisten echter stopte AndroidL in de hacks ook enkele elementen die zeker en vast de anti-cheat van Valve zouden triggeren. De hack past de kijkhoeken van de speler bijvoorbeeld aan naar waarden die sowieso onmogelijk zijn in de game, waardoor het systeem dus meteen herkent dat er iets niet pluis is en er een ban uitgedeeld wordt.

Ook kreeg de speler oneindig veel munitie en leven. Deze zaken worden echter geregeld langs de kant van de server zelf, dus dit aanpassen in de client verandert eigenlijk niets. Het anti-cheat systeem zal echter wel merken dat je probeert dit te veranderen, wat opnieuw een ban garandeert.

In de loop van de afgelopen weken heeft AndroidL drie hacks gelanceerd, waarvan de laatste meteen een ban triggert van zodra spelers de hack openen in een CS:GO game. Die laatste hack werd al meer dan 3500 keer gedownload en alle hacks van AndroidL samen werden al meer dan 5500 games gedownload. Zoals gezegd kreeg hij bij de gewone spelers al heel wat schouderklopjes, terwijl de cheaters zelf iets minder tevreden zijn met het resultaat.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.