4gamers.be

Bungie vraagt fans waarom ze gestopt zijn met Destiny

Door papfles, 05-02-2016 08:43, bron: https://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/43y0yc/bungie_wants_to_know_why_i_havent_been_playing/

Als mensen een game niet meer spelen, is het voor een ontwikkelaar of uitgever makkelijk te zien dat een specifieke gebruiker niet meer inlogt. De reden voor zijn afwezigheid is echter moeilijker te achterhalen, tenzij je zoals Bungie gewoon een vragenlijst uitstuurt en het op de man af vraagt. Dat is blijkbaar wel wat het met sommige gebruikers doet voor Destiny, om zo te weten te komen waarom men er de brui aan heeft gegeven. Hopelijk leidt dit tot bepaalde inzichten om zo toekomstige games beter te stofferen.

Met dank aan Staticated voor het melden

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.