4gamers.be

Limited edition Fallout 3 vernietigd om refund te krijgen

Door YoniVL, 05-02-2016 14:00, bron: pcgamer

Toen Paul Watson aan Bethesda zijn geld terug vroeg voor zijn limited edition van Fallout 3, omdat één van de vinyl platen in het pakket naar de vaantjes was, kreeg hij slechts 25 dollar op zijn rekening gestort. Als hij het volledige bedrag terug wilde, dan moest hij de overige platen ook vernietigen en bewijs tonen aan Bethesda. De vraag van Bethesda kwam er duidelijk om bedrog tegen te gaan, maar het resultaat is niettemin vrij opzienbarend. Watson toonde op zijn twitterpagina duidelijk wat hij zijn platen heeft aangedaan. Verzamelaars krijgen er waarschijnlijk spontaan de tranen van in de ogen.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.