4gamers.be

Hackergroep "gaat 1 jaar geen singleplayer games cracken"

Door YoniVL, 08-02-2016 14:12, bron: https://torrentfreak.com/pirate-group-suspends-new-cracks-to-measure-impact-on-sales-160206/

3DM, een groepering die we vooral kennen van hun uitspraken over het anti-piraterijsysteem van Denovo, heeft besloten om er een jaartje mee op te houden, toch als het gaat om het "cracken" van singleplayer games. Tot nu toe is 3DM er trouwens nog steeds niet in geslaagd om Just Cause 3 te kraken. Die game beschikt over de software van Denovo en noopte de groepering er eerder al toe om te zeggen dat games in de toekomst niet meer te kraken zullen zijn.

Naar eigen zeggen gaat men nu een jaar lang stoppen "om na te gaan of de verkoop van games echt beïnvloed wordt door hun activiteiten". Het is nu echter maar de vraag of het stopzetten van de activiteiten van één groepering voldoende zullen zijn om een effect te hebben op de wereldwijde verkoop van games. 3DM zal wel blijven werken aan het vertalen en lokaliseren van games voor de Chinese markt.

Just Cause 3 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.