4gamers.be

Update - Nieuwe Pokémon Magearna onthuld

Door Jay, 15-02-2016 09:00

Update:

Het zou niet gaan om Magiana, maar om Magearna. Voor het overige is de reeds beschikbare informatie hieronder wel correct, maar de naam is dus lichtjes aangepast.

Origineel:

Via een Japans magazine is een nieuwe Pokémon naar buiten gekomen, al is het wel nog wachten op een officiële onthulling van Nintendo zelf. De nieuwe Pokémon heet Magiana en is blijkbaar "door mensenhanden gemaakt" en dat meer dan 500 jaar geleden. Verder is er niet veel over bekend. Magiana zou achterna gezeten worden door Volcanion, die als enige het geheim van Magiana kent. Beide Pokémon zullen te zien zijn in de nieuwe Pokémon film, Volcanion and the Exquisite Magiana.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.